Werkwijze

Bouwen met hout is in onze ogen ambachtelijk maatwerk. Elk project is uniek en verdient haar eigen aanpak. Globaal wordt in de realisatie hiervan een aantal fases doorlopen. We leggen hieronder uit wat u van ons kunt verwachten.

Fase 1: Kennismaking

Wij maken graag persoonlijk kennis met u. Dit kan bij ons in Maarsbergen of we komen bij u thuis om de situatie te bekijken en de eerste strepen op papier te zetten. Bij deze kennismaking kunt u uw bouwplannen en ideeën uitspreken en wij onze expertise delen. Daarna gaan we aan de slag met het inmeten en verder uitwerken van deze schetsen.

Fase 2: Van ontwerp tot offerte

Uw wensen en dromen worden verwerkt tot een realistische bouwtekening. Aan de tekentafel wordt nagedacht om tot een ontwerp te komen dat het beste bij u aansluit. Indien er vergunningen aan te pas moeten komen, kunnen we dit uit handen nemen. Wanneer u tevreden bent met het uitgedachte plan gaan wij aan de slag met een transparante prijsopgave. Voordat u definitief akkoord geeft op de offerte, zijn er natuurlijk nog altijd aanpassingen mogelijk.

Fase 3: Werkvoorbereiding en planning

Vervolgens wordt er nagedacht over de aspecten rondom voorbereiding en planning. Het project wordt tot in de puntjes voorbereid om zo een efficiënt bouwproces te creeëren.

Fase 4: Uitvoering

Het moment waarbij ‘paaltje bij het poertje’ komt en uw droombeeld werkelijkheid begint te worden. Tijdens het bouwproces verwerken onze vakmannen duurzame materialen tot een mooi eindresultaat. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van het juiste materieel op de juiste plaats. Oog voor detail staat hierbij te alle tijde centraal.

Fase 5: Oplevering

Nadat de laatste puntjes zijn afgewerkt en het project tot een afronding komt, kan het genieten voor u als klant beginnen. En wanneer wij vertrekken bij een tevreden klant en een prachtig bouwwerk genieten wij met u mee!