Projecten

We laten u met trots zien welke projecten onze vakmannen al hebben uitgevoerd. En misschien komt u zo tot ideeën voor uw droomwoning?

Dak, zink & koperwerk

Kasteel Palmesteyn

Op de plek van het voormalige kasteel Palmesteyn in Deil worden nieuwbouwwoningen gerealiseerd die voldoen aan de moderne regelgeving, maar gebouwd worden in een stijl die de rijke historie van de plek behoudt. En wij mogen daarbij helpen! In de afgelopen weken zijn we begonnen met het zink- en loodwerk. D.m.v. felsen is er wel 300 meter aan lood aangebracht op de nokken!

Lees meer »
Dak, zink & koperwerk

Nuance Green te Soest

Het is altijd leuk als klanten gewaagde keuzes durven te maken, zoals hier in Soest, waar we voor het eerst konden werken met zink in de kleur Nuance Green.

Lees meer »
Dak, zink & koperwerk

Zinken gevelbekleding

Naast zinken daken doen wij ook zinken gevelbekleding, zoals hier in Amerongen. In tegenstelling tot hout, zijn zinken felsbanen erg onderhoudsvriendelijk. Dit keer heeft de klant gekozen voor de tijdloze en eigentijdse kleur NEO, wat de gevel een traditionele maar gelijk ook moderne uitstraling geeft.

Lees meer »
Dak, zink & koperwerk

Zinken HWA’s Noir

In Woudenberg hebben we dit pand mogen verfraaien met zinken hemelwaterafvoer in de kleur Noir. Hierdoor past het beter bij de rest van het pand.

Lees meer »
Dak, zink & koperwerk

Dakkapellen en nokkappen Loosdrecht

Herinnert u zich nog die prachtige villa in aanbouw te Loosdrecht? Daar mochten wij afgelopen tijd weer een staaltje vakmanschap laten zien, maatwerk uit eigen handen waarbij goed zinkgereedschap natuurlijk onmisbaar is!

Lees meer »
Dak, zink & koperwerk

Felswerk te Tienhoven

Aflopen week dit project in Tienhoven mogen opleveren. Voor dit project is gekozen voor felswerk in de kleur Neo, welke zorgt voor een karakteristieke uitstraling aan dit prachtige huis.

Lees meer »