Projecten

We laten u met trots zien welke projecten onze vakmannen al hebben uitgevoerd. En misschien komt u zo tot ideeën voor uw droomwoning?

Dak, zink & koperwerk

Rond dakje

Af en toe krijgen we opdrachten die net iets anders zijn dan gewoonlijk. Neem bijvoorbeeld dit ronde dakje. Het was een uniek project waar we ons vakmanschap en ambacht konden tonen!

Lees meer »
Dak, zink & koperwerk

Kasteel Palmesteyn |2

Vorig jaar zijn wij begonnen met het zink- en loodwerk aan het nieuwe Kasteel Palmesteyn in Deil. Een ambitieus project, waarbij er moderne woningen en appartementen worden gebouwd in de stijl van het voormalige Kasteel Palmesteyn.
De afgelopen maanden hebben wij met veel bedrevenheid gewerkt om het project en ontwerp eer aan te doen met vakkundig en ambachtelijk lood- en zinkwerk.

Lees meer »
Dak, zink & koperwerk

Dakrenovatie woonhuis

In Woudenberg hebben wij het dak van een woonhuis mogen renoveren. Hierbij hebben wij gebruikgemaakt van zinken felsbanen in de kleur Quartz.

Lees meer »
Dak, zink & koperwerk

Kasteel Palmesteyn

Op de plek van het voormalige kasteel Palmesteyn in Deil worden nieuwbouwwoningen gerealiseerd die voldoen aan de moderne regelgeving, maar gebouwd worden in een stijl die de rijke historie van de plek behoudt. En wij mogen daarbij helpen! In de afgelopen weken zijn we begonnen met het zink- en loodwerk. D.m.v. felsen is er wel 300 meter aan lood aangebracht op de nokken!

Lees meer »
Dak, zink & koperwerk

Zolderopbouw

In Veenendaal hebben wij geholpen met het realiseren en bekleden van deze dakopbouw. Een dakopbouw is een ideale oplossing voor het creëren van extra ruimte op zolder, voor bijvoorbeeld een slaapkamer en/of kantoor. Veel zolders worden gebruikt als opslag of wasruimte, maar met een dakopbouw, meer nog dan met een dakkapel, transformeer je de zolder naar een leefbare ruimte.

Lees meer »
Dak, zink & koperwerk

Nuance Green te Soest

Het is altijd leuk als klanten gewaagde keuzes durven te maken, zoals hier in Soest, waar we voor het eerst konden werken met zink in de kleur Nuance Green.

Lees meer »