Projecten Houtbouw

We laten u met trots zien welke projecten onze vakmannen al hebben uitgevoerd. En misschien komt u zo tot ideeën voor uw droomwoning?

Houtbouw

Carport

Deze strakke en moderne carport is ontworpen met aandacht voor functionaliteit en esthetiek. Met deze carport kunt u uw auto droog parkeren, waardoor deze beschermd blijft tegen regen, sneeuw en andere weersomstandigheden.

Lees meer »
Houtbouw

Berging met veranda

Deze berging, die tevens dienstdoet als doorgang naar de achtertuin, is een praktische ruimte waar fietsen en tuingereedschap hun plek vinden. Maar dat is niet alles! Direct aan de berging grenst een sfeervolle veranda.

Lees meer »
Houtbouw

Tuinschuur

Deze tuinschuur in Arnhem is de perfecte plaats om naast het stallen van de fietsen, maar ook om te hobbyen en te klussen rondom het huis, want door de ramen en deuren komt er voldoende daglicht naar binnen.

Lees meer »
Houtbouw

Houten berging

Dit schuurtje is gemaakt van Douglas Zweeds rabat en heeft van nature een roze/oranje kleur die na loop van tijd mooi vergrijst. Door ook de schutting van hetzelfde materiaal te maken, krijgt het geheel een rustige en natuurlijke uitstraling.

Lees meer »
Houtbouw

Carport aan huis

Hier in Maarsbergen konden we één van onze eerste houtbouw projecten realiseren.
Deze ruime carport is aan het huis vast gebouwd en heeft ruimte voor twee auto’s. Het schuine dak geeft het zowel een prachtige uitstraling als extra, praktische opbergruimte.

Lees meer »
Houtbouw

Vrijstaande carport

Dit multifunctionele ontwerp combineert een dubbele carport met een overdekt zitgedeelte, en biedt diverse functionaliteiten. De dubbele carport waarborgt privacy ten opzichte van de buren, terwijl het open karakter aan de zijde van het huis het uitzicht vrij laat.

Lees meer »