Vrijstaande carport

Multifunctioneel ontwerp met o.a. dubbele carport en overdekt zitgedeelte.

Dit ontwerp omvat meerdere functies; waaronder een dubbele carport. Deze biedt privacy van de buren maar heeft een open karakter aan de kant van het huis zodat het uitzicht niet wordt belemmerd.

Het overdekte zitgedeelte geeft uitzicht op de tuin en is een fijne plek om te relaxen of mensen te ontvangen.

Het zwarte zweeds rabat en lichte douglas hout zorgt voor een mooi contrast en een stijlvolle uitstraling aan dit robuuste bouwwerk.

Houten berging

Maatwerk berging van douglas.

Dit schuurtje is bekleedt met douglas zweeds rabat en heeft van nature een roze/oranje kleur die mooi vergrijst. Door ook de schutting van hetzelfde materiaal te maken, krijgt het geheel een rustige en natuurlijke uitstraling.

Carport aan huis

Ruime carport, praktisch met een prachtige uitstraling.

Deze ruime carport is aan het huis vast gebouwd en heeft ruimte voor twee auto’s. Het schuine dak geeft het zowel een prachtige uitstraling als extra, praktische opbergruimte.

Tuinschuur

Deze robuuste tuinschuur is speciaal ontworpen om in te hobbyen en klussen.

Deze tuinschuur is een perfecte plaats om te hobbyen en te klussen rondom het huis. Het geheel is geïsoleerd om geluidsoverlast te voorkomen en van binnen netjes afgewerkt met multiplex. 

De afwerking met zwart Zweeds rabat en Douglas constructiehout zorgt voor een stoere uitstraling en met het verlengde overstek aan de voorkant kun je zelfs als het regent nog fijn met de deuren open werken.