Wie we zijn

Installatie- & Loodgietersbedrijf Roelofse Maarsbergen is een vakkundige, deskundige en betrouwbare partner voor particulieren, bedrijven en instellingen. Wij dragen verantwoordelijkheid, werken klantgericht en streven naar continuïteit voor onze klanten, aannemers, leveranciers en medewerkers.

Met een team van betrokken en flexibele medewerkers staan wij voor het leveren van kwaliteit en service. Wij sturen op een plezierige, uitdagende en veilige werkomgeving. In ons bedrijf heerst een open en collegiale cultuur waarin wij samen het beste voor de klant willen bereiken.

Wat we doen

Naast het standaard installateurs- en loodgieterswerk maken we ook regelmatig staaltjes van ambachtelijk vakmanschap! We maken specifieke daken/dakkappellen met afwijkende vormen voorzien van zink, lood of koper. Hieruit blijkt dat we vakmensen zijn met een unieke expertise!

Werkgebied

Vanuit Maarsbergen bedienen wij een trouwe klantenkring in de provincie Utrecht. 

Het hart van ons werkgebied ligt in de Utrechtse Heuvelrug; met naast onze vestigingsplaats Maarsbergen plaatsen als Maarn, Woudenberg, Doorn, Leersum Leusden, Amersfoort, Utrecht (stad), Bosch en Duin, Bilthoven, Driebergen-Rijsenburg, Houten, Scherpenzeel, Veenendaal, Wijk bij Duurstede en Zeist.