Dakwerk

Wij leggen, repareren of vernieuwen dakbedekking voor u. Daarbij maken we gebruik van kwalitatief goede materialen die duurzaam en weerbestendig zijn en vele jaren meegaan. Wij gebruiken voornamelijk föhndakbedekking in verband met brandveiligheid.

Zinkwerk

Daarnaast maken wij ook regelmatig staaltjes van ambachtelijk vakmanschap. Wij werken woningen of daken zo mooi mogelijk af en maken specifieke dakkappellen, aan- of uitbouwen met afwijkende vormen voorzien van zink, lood of koper. De wensen en voorkeuren van de klant staan hierbij centraal en we proberen met onze unieke expertise een zo mooi mogelijk resultaat neer te zetten!

Dak- en gevelbekleding

Wij verwerken regelmatig koper en zink als dak- en gevelbekleding. Waarom? Koper en zink is onderhoudsvriendelijk, duurzaam, heeft een lange levensduur en natuurlijk een chique uitstraling!

Wat betreft koper zijn er drie opties: blanke kleur, voorgeoxydeerd of voorgepatineerd (met kopergroene kleur).

Zink is te verkrijgen in vele kleurvariaties; blank, noir, neo, green, red, blue en meer. Samen met u kunnen we de mooiste en meest bij u passende kleur zink bepalen. Daarvoor kunt u stalen bekijken of u komt bij ons bedrijf langs in Maarsbergen voor een levensecht voorbeeld!