Kasteel Palmesteyn |2

Vorig jaar zijn wij begonnen met het zink- en loodwerk aan het nieuwe Kasteel Palmesteyn in Deil. Een ambitieus project, waarbij er moderne woningen en appartementen worden gebouwd in de stijl van het voormalige Kasteel Palmesteyn. 

De afgelopen maanden hebben wij met veel bedrevenheid gewerkt om het project en ontwerp eer aan te doen met vakkundig en ambachtelijk lood- en zinkwerk. Onder andere de piron op de toren (zie foto rechts) vergde veel precisie en deskundig vakmanschap. 

Ook de trotseerloodjes, waarvan we er sinds vorig jaar zelf één hebben, prijken op Kasteel Palmesteyn. Al in de 16de eeuw werden ze gebruikt om lekkage tegen te gaan. Geheel in de stijl van deze eeuwenlange traditie is ons trotseerloodje voorzien van naam en logo en past het heel goed bij de stijl waarin Kasteel Palmesteyn wordt herbouwd. 

Deel dit bericht:

Gerelateerde Projecten